Δελτίο Αστρικών Φαινομένων Τρίτης & Τετάρτης 22-23/12/09
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Δελτίο Αστρικών Φαινομένων Τρίτης & Τετάρτης 22-23/12/09
Την τρίτη έχουμε μόνο όψεις από την θυματοποιημένη σελήνη στον ιχθύ .... κάνει εξάγωνο από την 0 μοίρα με τον ήλιο στον αιγόκερω , εξάγωνο με τον πλούτωνα, χιαστί με τον κρόνο και κλείνει με ημιτετράγωνο με τον ερμή..... Η μέρα έχει την ευαισθησία της σελήνης στα ψάρια αλλά την δυναμική της προηγούμενης μέρας ....
Την Τετάρτη για ώρες έχουμε σελήνη να κινείται στα ψάρια χωρίς όψεις αυτό μέχρι το μεσημέρι που κάνει χιαστί με τον ανάδρομο άρη , μετά εξάγωνο με τον ερμή και σύνοδο με τον ουρανό ..... επικοινωνία συναισθημάτων θεωρώ ότι θα δώσει η Τετάρτη, με παραπονάκια ή χωρίς, ίσως και πολύ net-chatακι , θα το δούμε από πόσοι θα είμαστε μέσα στο Astrofou
ΥΓ 1: γράφω τα προσεχή δελτία ως προγραμματισμένο άτομο με πολύ παρθενίλα πάνω μου και δυνατό κρόνο (αίσθημα ευθύνης )
ΥΓ 2: Για τις γιορτινές μέρες απλά θα σας γράψω τις όψεις χωρίς ανάλυση (δλδ απλή μεταφορά από αστρολογική εφημερίδα , είναι μέρες που δεν χρειάζονται ανάλυση)
Φιλιάαα :kiss10:
Την Τετάρτη για ώρες έχουμε σελήνη να κινείται στα ψάρια χωρίς όψεις αυτό μέχρι το μεσημέρι που κάνει χιαστί με τον ανάδρομο άρη , μετά εξάγωνο με τον ερμή και σύνοδο με τον ουρανό ..... επικοινωνία συναισθημάτων θεωρώ ότι θα δώσει η Τετάρτη, με παραπονάκια ή χωρίς, ίσως και πολύ net-chatακι , θα το δούμε από πόσοι θα είμαστε μέσα στο Astrofou
ΥΓ 1: γράφω τα προσεχή δελτία ως προγραμματισμένο άτομο με πολύ παρθενίλα πάνω μου και δυνατό κρόνο (αίσθημα ευθύνης )
ΥΓ 2: Για τις γιορτινές μέρες απλά θα σας γράψω τις όψεις χωρίς ανάλυση (δλδ απλή μεταφορά από αστρολογική εφημερίδα , είναι μέρες που δεν χρειάζονται ανάλυση)
Φιλιάαα :kiss10:
Irida- Ουρανός
- Αριθμός μηνυμάτων : 2229
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009
Τόπος : Αθήνα
Απ: Δελτίο Αστρικών Φαινομένων Τρίτης & Τετάρτης 22-23/12/09
Ακούστε περιστατικό μπροστά μου
πλατεία Κάνιγγος σήμερα το μεσημέρι στην στάση των λεωφορείων
Υπάρχει πεζούλι πίσω από την στάση με λουλούδια , βλέπω μια κυρία 60 ετών με μια σακούλα και την βλέω σκύβει στο πεζούλι και ανοίγει την σακκούλα της - ξεπάτωσε ενα λουλούδι μαζί με το χώμα του (οταν λέω λουλούδι δεν εννοώ ενα άνθος αλλά αυτά τα λουλούδια που είναι σε μέγεθος γλάστρας ) και το έβαλε στην σακκούλα την πλαστική
φρίκαρα , φτάσαμε να κλέβουμε τα λουλούδια από τις πλατείες για το σπίτι ή για να τα βάλουμε σε γλάστρα να τα πάμε επίσκεψη σε κανέναν που γιορτάζει ????
Παιδιά δεν πάμε καλά
πλατεία Κάνιγγος σήμερα το μεσημέρι στην στάση των λεωφορείων
Υπάρχει πεζούλι πίσω από την στάση με λουλούδια , βλέπω μια κυρία 60 ετών με μια σακούλα και την βλέω σκύβει στο πεζούλι και ανοίγει την σακκούλα της - ξεπάτωσε ενα λουλούδι μαζί με το χώμα του (οταν λέω λουλούδι δεν εννοώ ενα άνθος αλλά αυτά τα λουλούδια που είναι σε μέγεθος γλάστρας ) και το έβαλε στην σακκούλα την πλαστική
φρίκαρα , φτάσαμε να κλέβουμε τα λουλούδια από τις πλατείες για το σπίτι ή για να τα βάλουμε σε γλάστρα να τα πάμε επίσκεψη σε κανέναν που γιορτάζει ????
Παιδιά δεν πάμε καλά
Irida- Ουρανός
Irida ki egw otan to eixa prwtakousei eixa frikarei.
Mia fili mou pou eftiaxe ton augousto magazi evale duo-pente futa mprosta na einai wraio to parteri.
paei tin alli mera, apo ti riza kommena...!
to kanoun polloi auto!kai megalis ilikias
Mia fili mou pou eftiaxe ton augousto magazi evale duo-pente futa mprosta na einai wraio to parteri.
paei tin alli mera, apo ti riza kommena...!
to kanoun polloi auto!kai megalis ilikias
ΓράψεΜαρξ- Ουρανός
- Αριθμός μηνυμάτων : 3795
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2009
Τόπος : Ανταναναριβο, Μαδαγασκαρη
Irida έγραψε:[color=darkblue]Την τρίτη έχουμε μόνο όψεις από την θυματοποιημένη σελήνη στον ιχθύ .... κάνει εξάγωνο από την 0 μοίρα με τον ήλιο στον αιγόκερω , εξάγωνο με τον πλούτωνα, χιαστί με τον κρόνο και κλείνει με ημιτετράγωνο με τον ερμή..... Η μέρα έχει την ευαισθησία της σελήνης στα ψάρια αλλά την δυναμική της προηγούμενης μέρας ....
Να ρωτησω κατι?
Οταν η σεληνη περναει πανω απο τη γενεθλια πως το βλεπουμε?
Ως εξαρση των συναισθηματων γενικα?
ΓράψεΜαρξ- Ουρανός
ΓράψεΜαρξ έγραψε:Irida έγραψε:[color=darkblue]Την τρίτη έχουμε μόνο όψεις από την θυματοποιημένη σελήνη στον ιχθύ .... κάνει εξάγωνο από την 0 μοίρα με τον ήλιο στον αιγόκερω , εξάγωνο με τον πλούτωνα, χιαστί με τον κρόνο και κλείνει με ημιτετράγωνο με τον ερμή..... Η μέρα έχει την ευαισθησία της σελήνης στα ψάρια αλλά την δυναμική της προηγούμενης μέρας ....
Να ρωτησω κατι?
ως επιστροφή σελήνης το βλέπουμε
έξαρση συναισθημάτων δε νομίζω ...... εξαρτάται από τις όψεις της μέρας
θεωρητικά κάθε επιστροφή σελήνης είναι ένα νέο 28ημερο προσωπικών γεγονότων και καταστάσεων
Irida- Ουρανός
Irida έγραψε:ΓράψεΜαρξ έγραψε:Irida έγραψε:[color=darkblue]Την τρίτη έχουμε μόνο όψεις από την θυματοποιημένη σελήνη στον ιχθύ .... κάνει εξάγωνο από την 0 μοίρα με τον ήλιο στον αιγόκερω , εξάγωνο με τον πλούτωνα, χιαστί με τον κρόνο και κλείνει με ημιτετράγωνο με τον ερμή..... Η μέρα έχει την ευαισθησία της σελήνης στα ψάρια αλλά την δυναμική της προηγούμενης μέρας ....
Να ρωτησω κατι?
ως επιστροφή σελήνης το βλέπουμε
έξαρση συναισθημάτων δε νομίζω ...... εξαρτάται από τις όψεις της μέρας
θεωρητικά κάθε επιστροφή σελήνης είναι ένα νέο 28ημερο προσωπικών γεγονότων και καταστάσεων
μμμ..κι αρχισαμε κι ωρααααια!
ΓράψεΜαρξ- Ουρανός
Τι γίνεται όταν η σελήνη πάει να προσεγγίσει τον ουρανό ????
Ωραίες ειδήσεις κοιτάχτε στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] να πληροφορηθείτε τις αμοιβές στην ΕΡΤ
Μπορώ να έχω μια θέση στην ΕΡΤ Αγιε μου Βασίλη ????
Να 'ταν μόνο η ΕΡΤ αλλά είναι πολλά τετοια ιδρύματα και τα ξέρω γαμώτο και μου χαλάνε την ψυχολογία μου
Ωραίες ειδήσεις κοιτάχτε στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] να πληροφορηθείτε τις αμοιβές στην ΕΡΤ
Μπορώ να έχω μια θέση στην ΕΡΤ Αγιε μου Βασίλη ????
Να 'ταν μόνο η ΕΡΤ αλλά είναι πολλά τετοια ιδρύματα και τα ξέρω γαμώτο και μου χαλάνε την ψυχολογία μου
Irida- Ουρανός
βαζω κι εγω υποψηφιοτητα για θεση στην ερτ.....μου'πεσε το σαγονι
coolcat- Ουρανός
- Αριθμός μηνυμάτων : 2082
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2009
Παρόμοια θέματα
» Δελτίο Αστρικών Φαινομένων Τρίτης & Τετάρτης 3-4/11/09
» Δελτίο Αστρικών Φαινομένων Τρίτης & Τετάρτης 8-9/12/09